Eindelijk! Een van mijn dromen wordt werkelijkheid, de kleine RVS caleidoscoop

de printplaatjes veilig weggewerktde leds worden getestJaren geleden wilde ik al kleinere caleidoscopen van RVS met gefused  glas met verlichting maken, maar daar kwam het er gewoon niet van. Doordat Anita van Os, de artistiek directeur  van November Kunstmaand Ameland  mij uitnodigde om met mijn 2 reuze caleidoscopen in het Natuurmuseum te exposeren, bedacht ik dat dit nu toch echt het moment is om de kleine caleidoscopen te gaan maken. Mijn man Simon Nieuwenhout en Anne Piet Tolsma van Neodym helpen mij  met de technische kant van de caleidoscopen en de constructie van  RVS . Anne Piet heeft gisteren de eerste van de 3 caleidoscopen afgeleverd. Nu is de taak aan Simon om de lampen en knoppen te installeren en voor mij om het glas te gaan smeltenAnne Piet van Neodym maakt de RVS constructiemg_20160908_094650 bedradingen voor de midi caleidoscoop