Mijn glaswerk is in 2020 op diverse plaatsen te bekijken

Stadhuis en Kunstuitleen in Lelystad tot 3 april en het batikwerk tot 30 april 2020: gedeeltelijk geannuleerd

Batik schilderwerk Kitty van den Beld

Momenteel loopt een expositie van batik schilderkunst in het stadhuis en kunstuitleen van Kitty van den Beld. Met haar heb ik 3 glaskunstwerken gemaakt die geïnspireerd zijn door een detail uit een van haar batikken genaamd “explosie”

 

 

 

 

De 29e editie van de Kunst-aan-Huis Atelierroute Lauwersland: geannuleerd
het 2e en 3e weekend van maart 2020
14 / 15 én 21 / 22 maart 2020 van 11.00 tot 17.00 uur

Hier ben ik gevraagd om een installatie te maken met mijn caleidoscopen. Ik zal er een wand opbouwen van 8 x 2,40 hoog waar ik licht door gekleurd  glasschijven  tegen-aan projecteer. De kijker mag aan alle caleidoscopen draaien en daardoor zal het geprojecteerde licht aldoor anders zijn.

 

Caleidoscoop-lamp in natuur museum tijdens Kunstroute Ameland

Festival Kunst Achter Dijken in Pingjum: 2 en 3 mei 2020. Caleidoscopen en lichtinstallatie. Geannuleerd

Makkum art: Pinksterweekend 30, 31 en 1 juni 2020: Caleidoscopen en lichtinstallatie . Geannuleerd.

In eigen atelier: doorlopend op afspraak. Spontaan mag ook maar dan heb je kans dat je me mis loopt! En dan ook de koffie…