Mijn werk op diverse plaatsen te zien

Stadhuis en Kunstuitleen in Lelystad tot 3 april en het batikwerk tot 30 april 2020: gedeeltelijk geannuleerd. Momenteel loopt een expositie van batik schilderkunst in het stadhuis en kunstuitleen van Kitty van den Beld. Met haar heb ik 3 glaskunstwerken gemaakt die geïnspireerd zijn door een detail uit een van haar batikken genaamd “explosie”
Kunst-aan-Huis Atelierroute Lauwersland: geannuleerd, 2e en 3e weekend van maart 2020
Hier ben ik gevraagd om een installatie te maken. Ik zal er een wand opbouwen van 8 x 2,40 hoog waar ik licht door gekleurd  glasschijven  projecteer. De kijker mag aan alle caleidoscopen draaien en daardoor zal het geprojecteerde licht aldoor anders zijn.
Festival Kunst Achter Dijken in Pingjum: 2 en 3 mei 2020. Caleidoscopen en lichtinstallatie. Geannuleerd
Makkum art Pinksterweekend 30, 31 en 1 juni 2020: Caleidoscopen en lichtinstallatie . Geannuleerd.
In eigen atelier doorlopend op afspraak. Spontaan mag ook maar dan heb je kans dat je me mis loopt! En dus dan ook de koffie…