Glas cursussen, workshops en cursus week met diverse glastechnieken

Voor bedrijven én particulieren verzorg ik lezingen, glas workshops en glas cursussen. In diverse glastechnieken zoals glas in lood, fusen en koperfolie- (Tiffany) techniek. Kosten vanaf  25 euro pp.  Tevens bestaat de mogelijkheid om in het atelier aan uw eigen glasproject te werken. Klik op de lijst voor prijzen van de workshops en cursussen.

We gaan weer een week organiseren, maar wanneer weten we nog niet!
We willen zowel voor de absolute beginners en voor gevorderden een aanbod maken.  De aangeboden technieken zullen zijn glas in koperfolie, glas in lood, glasappliqué en  fusen.  Het kan zijn dat je gewoon iets wilt maken, verschillende technieken  wilt uit proberen of juist één bepaalde techniek onder de knie wilt krijgen of dat je een foto of schilderij om wilt zetten in glas. Met geduld en doorzetting ’s vermogen kun je veel, dus is deze week voor zowel voor beginners als gevorderden.
Van te voren hebben we per mail of life contact om door te spreken wat je doel is voor de 6 dagen. Maximaal 6 personen per dag. Kosten per dag 70 euro inclusief simpele lunch, maar exclusief materialen. We werken dan van 09.00 tot 16.00
Wanneer je van ver komt kan ik een B&B voor je regelen.
Bel of mail me voor meer info!

De afbeeldingen zijn kunstwerken van diverse cursisten. De slide shows starten door op de afbeelding te klikken.