Glas cursussen, workshops en cursus week met diverse glastechnieken

Voor bedrijven én particulieren verzorg ik lezingen, glas workshops en glas cursussen. In diverse glastechnieken zoals glas in lood, fusen en koperfolie- (Tiffany) techniek. Kosten vanaf  25 euro pp.  Tevens bestaat de mogelijkheid om in het atelier aan uw eigen glasproject te werken. Klik op de lijst voor prijzen van de workshops en cursussen.

Vanwege corona besmettings gevaar is de onderstaande zomer cursus week geannuleerd. Ik geef nog wel  lessen op individuele basis of workshops voor groepen tot 3 bekenden van elkaar of met meerdere leden uit een huishouden.
 
Zomer cursus week met diverse glas technieken is geannuleerd!
Mocht  je van 11 juli tot en met 16 juli 2020 heerlijk-ongecompliceerd-maar- intensief willen werken met glas dan kan dat hier in mijn glas atelier in Kubaard.   Zowel absolute beginners en gevorderden kunnen de glas week volgen.  De aangeboden technieken zijn glas in koperfolie, glas in lood, glasappliqué en  fusen.  Het kan zijn dat je gewoon iets wilt maken, verschillende technieken  wilt uit proberen of juist één bepaalde techniek onder de knie wilt krijgen of dat je foto of schilderij om wilt zetten in glas. Met geduld en doorzetting ’s vermogen kun je veel, dus is deze week voor zowel voor beginners als gevorderden. Van te voren hebben we per mail of life contact om door te spreken wat je doel is voor de 6 dagen. Maximaal 6 personen per dag. Kosten per dag 50 euro inclusief simpele lunch, maar exclusief materialen. We werken dan van 09.00 tot 16.00
Je kunt je per dag inschrijven of voor alle 6  dagen, maar vol=dus vol!
Wanneer je van ver komt kan ik een B&B voor je regelen.
Bel of mail me voor meer info!
Geannuleerd:
De creatieve vakantie in klooster Ommerborn nabij Keulen georganiseerd door Creavak gaat dit jaar helaas niet door.

De afbeeldingen zijn kunstwerken van diverse cursisten. De slide shows starten door op de afbeelding te klikken.