Zo helder als glas op het Kleine Paradijs

31-05-22

Unieke workshop persoonlijke ontwikkeling inclusief  workshop glasfusen.

Mathijs Koopman (systemisch coach) van het Kleine Paradijs gaat in  3 dagdelen familie opstellen. Tijdens de workshop ga je ontdekken wat jou ouder(s) voor invloed hebben op jouw leven, welke patronen je in je jeugd hebt aangeleerd en waar deze vandaan komen. Mathijs neemt je tijdens deze 2 dagen mee op reis en laat zijn zienswijze zien. Hij creëert een veilige bedding en je gaat aan de gang met je ouder-kind relaties.  Na de opstellingen ga je naar mijn glasatelier om jouw ouder-kind relatie in glas te vereeuwigen. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een eigen uniek gefused glaskunstwerk.

28-30 sept 2022
16-18 nov 2022

Voor wie ?
Wil je dichter bij jezelf komen maar ben je ook graag creatief bezig ? Dan is deze workshop geschikt voor jou! Tijdens de workshop krijg je alle tijd om in jouw snelheid te ontdekken wat goed voor jou is.

Waarom zou je deelnemen ?
Je leert tijdens de workshop de invloed die ouders (nog steeds) hebben. Je eigen ouder kind-opstelling geeft inzicht en meer innerlijke verbinding. Even weg uit je eigen omgeving om opnieuw te leren kijken naar wat er van binnen speelt. Je wordt er gelukkig(er) van 😉

De workshop is binnen, en deels buiten in de tuin en rondom Het Kleine Paradijs en in het glasatelier te Kubaard.

Klik op Het Kleine Paradijs  voor meer informatie en de prijs.