Moglas stopt…….

december 2023
Na de zomer is het voor mij duidelijk geworden: ik stop in december definitief met mijn glas atelier Moglas. Ik geef de komende tijd nog wel een aantal workshops die al afgesproken waren. En in maart 2024 exposeer ik een grote caleidosco0p tijdens de glas expositie in Amersfoort Living the glass Age  georganiseerd door Stichting Unexpected Glass.

Voor nu: hartelijk dank aan iedereen die me de afgelopen 35 jaar hebben gesteund en in mij geloofden. Zonder jullie opdrachten en het geven van workshops en cursussen had ik geen bestaansrecht gehad. Het was geweldig en ik ben trots dat ik het een en ander voor elkaar heb gekregen. Ik heb mooie opdrachten gekregen, geweldige cursisten mogen begeleiden en aan interessante expositie mogen deelnemen ……maar eerlijk gezegd ben ik nu gewoon wat moe en ook een beetje teleurgesteld in mijzelf, dat ik te moe ben om door te zetten…. Maar goed, het goede nieuws is: ik heb leeftijd bereikt en mag vanaf november AOW ontvangen.  Ik heb allerlei nieuwe ideeën en plannen en dát zal hopelijk de overgang van een atelier runnen naar rustiger aan doen vast vergemakkelijken. Want stoppen met mijn bedrijfje blijkt toch een emotionele rollercoaster voor mij te zijn.
De komende tijd pas ik deze site aan en vind ik het voor mijzelf leuk om een overzicht te tonen van het werk dat ik in al die afgelopen jaren, mede dank zij jullie, heb gecreëerd.
Ook zal ik jullie op de hoogte houden van al het glas, de machines en gereedschappen dat ik vanaf november ga verkopen.